Uw klacht,
onze zorg

Fysiotherapie helpt je verder!


Door een verkeerde (werk) houding, een bepaalde beweging of een (sport) ongeval, kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Meestal verdwijnen deze klachten vanzelf, maar soms ook niet. De fysiotherapeut is een paramedicus, die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Met onze verschillende specialisaties kunnen wij u helpen om de pijn en het ongemak te verminderen, of geheel te doen verdwijnen!Welkom bij Praktijk voor Fysiotherapie
Willem de Zwijger.

Heeft u vragen?
Bel 0182 - 525 707!

Centraal gelegen in Gouda Noord vindt u onze praktijk, waar u terecht kunt voor de meest uiteenlopende fysieke klachten. Onze vier ervaren medewerkers helpen u met het lokaliseren van de oorzaak van uw lichamelijke klachten en stellen samen met u een plan op om deze op te lossen.

Praktijk voor fysiotherapie Willem de Zwijger is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Informeer gerust naar de mogelijkheid om te komen, zonder dat dit u uw eigen risico kost!

We zijn trots op onze beoordeling!
U kunt het volledige Certificaat van Qualizorg hier bekijken.

Nieuw: De Bluetens spierstimulator
bij onze praktijk verkrijgbaar!

Bluetens is een spierstimulator die past binnen de elektrotherapie. Door bijvoorbeeld werk of stress kan er spanning ontstaan in het lichaam. Spieren kunnen stijf aanvoelen en kunnen pijn gaan doen. Ook door (intensief) sporten kan er spierpijn ontstaan, kunnen spieren overbelast raken of kunnen spieren stijf en pijnlijk worden. Door middel van elektrotherapie, waarbij kleine stroomstootjes worden afgegeven, kan spierspanning- en pijn worden verminderd en spierweefsel worden hersteld. Ook wordt elektrotherapie vaak gebruikt voor het verminderen van overgevoeligheid of het verbeteren van spierkracht..


Nu bij ons te bestellen! (Prijs: 149,-)
Ga naar de productenpagina!


Bart-Jan
van den Bosch

Fysiotherapeut / Orthopedisch Manueel Therapeut NAOMT


Johan
Kabbes

Fysiotherapeut
Psychosomatiek


Rianne
Petersen

Fysiotherapeute
MSc Manueel Therapeut, MSC


Monique van der
Vooren-Vrolijk

Fysiotherapeute
ClaudiocatioNetBlijf niet lopen met klachten

Blijf vooral niet lang rondlopen met fysieke klachten, maar kom langs voor professioneel advies. Onze praktijk biedt u hulp bij o.a. nekklachten, rugklachten, klachten aan schouder en andere gewrichten, begeleiding bij revalidatie en ouderdoms gerelateerde problemen. Wij zijn aangesloten bij het Schoudernetwerk en ClaudicatioNet. Uw verzekering dekt meestal een aantal bezoeken aan de fysiotherapeut en in de meeste gevallen kost dit niet uw eigen risico..


Overige disciplines in ons pand

Fysiotherapie Willem de Zwijger biedt u ook:


Maak meteen een afspraak!

Lichamelijke klachten?

Heeft u last van lichamelijke klachten? Laten we dan samen kijken wat we eraan kunnen doen. Bel de praktijk, of stuur een e-mail voor het maken van een afspraak.

Niet alleen uw fysiotherapeut in Gouda! Want bij onze praktijk kunt u terecht voor o.a. Fysiotherapie, Psychosomatiek, Manuele therapie, Hand Fysiotherapie en (Sport) Revalidatie. Uw ervaren fysiotherapeut voor onder andere Gouda en Reeuwijk is aangesloten bij het ‘Schouder Netwerk Groene Hart’ en ‘ClaudicatioNet’. Informeer naar onze dienstverlening en kies voor de ervaring én professionaliteit! Wij zijn onder andere vaste fysiotherapeut voor voetbalvereniging Olympia en sportschool Va Bene.